Drewes Koffie- en Theespeciaalzaak

Geschreven door Redactie

Drewes heeft een heerlijk assortiment kwaliteitskoffie en thee.

Daarnaast hebben ze ook nog eens heerlijke gebakjes erbij . Wat wil je nog meer? Een bezoekje aan Drewes op het Stad-huisplein is zeker een feestje. De eigenaar Mario Drewes was pas twaalf jaar oud toen hij wist dat hij zij n eigen winwilde openen. Enkele jaren later wandelde hij een koffiespeciaalzaak binnen en wist hij het zeker. Hij wilde zij n eigen Koffie-en theespeciaalzaak beginnen. Inmiddels is zij n zaak sinds 1997 gevestigd in het centrum van Almere.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Drewes. Dat is terug te zien in het grote assortiment bestaande uit producten van kleine leveranciers. Hiermee wordt de kwaliteit van de thee en koffie gewaarborgd. Zin in wat anders? Ook dan kan je terecht bij de zaak van Mario. Van een romige Milano blend tot het exotische Kopi Loewak: er is voor iedere koffielief-hebber wat wils. Beetje haast? Je kan je favoriet ook meenemen.