Muziekwandeling in het Kathedralenbos

De Almeerse natuur heeft zoveel meer te bieden dan je denkt.

We lopen allemaal wel eens door het bos, maar hebben geen idee wat er te ontdekken valt. Op zondag 3 oktober wordt er een muziekwandeling georganiseerd in het Kathedralenbos. Je gaat op pad met een ervaren IVN-natuurgids. Tijdens deze wandeling krijg je op verschillende plaatsen een miniconcertje van ongeveer 10 minuten. De wandeling wordt biologisch afgesloten met een lunch bij Boerderij Uniek Leven. Dit wordt dus zeker genieten.

De gids verteld alles over het gebied, het kunstwerk ‘De Groene Kathedraal’, planten, dieren en de historie. Je bent ongeveer anderhalf uur onderweg. Na de lunch is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen met een homeopaat, de rondleiding gaat door de kruidentuin. Ook kan je een presentatie van de imker bij de bijentuin bij wonen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Uiteraard moet het weer wel goed zijn, dit is een voorbehoud. Voor de leden van het IVN bedragen de kosten 22,50 euro. Ben je geen lid maar wil je wel graag meelopen? Dat kan! Kosten bedragen 25,00 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen mee voor 12,50 euro. Ga voor meer informatie en voor de kaartenverkoop naar de website.