Frisse zoete aardappelsalade met feta

Geschreven door Redactie

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 300 gram zoete aardappelen;
  • Olijfolie;
  • Snuf peper en zout;
  • 1 theelepel paprikapoeder;
  • 1 theelepel rozemarijn;
  • 1 theelepel komijn;
  • 100 gr feta light;
  • 10 stuks gedroogde tomaatjes;
  • 100 gram walnoten;
  • Ongeveer 150 gr ijsbergsla.

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de zoete aardappels en snijd deze in blokjes. Meng de aardappelblokjes in een bak met olijfolie, peper, zout, rozemarijn, paprikapoeder en komijn. Verspreid de aardappels over een bakplaat met bakpapier en bak ze ongeveer 25 minuten in de oven. Verdeel de sla over 2 borden. Schep wat van de zoete aardappels er op (warm of koud kan beide). Verdeel de gedroogde tomaatjes, walnoten en feta eroverheen en besprenkel het met een beetje olijfolie.

Onze Ambassadeurs