Robin Gillebaard wint spektakelstuk

Spectaculairste gevecht van de avond

Zaterdag 9 oktober vocht Robin Gillebaard zijn drieëntwintigste gevecht. De negentienjarige Almeerder had zijn handen vol aan zijn tegenstander. Vanaf begin tot eind zat het publiek op het puntje van de stoel, geen van beide vechters gaf zich zomaar gewonnen.

Het was drie rondes lang een spektakel. In de derde ronde vlogen de twee samen door de touwen waarbij ze op de tafel van de jury belandde. Het was een genot om naar te kijken. Twee gelijkwaardige tegenstanders met veel strijdlust. Maar na het eindsignaal ging de winst naar de rode hoek. Robin Gillebaard werd uitgeroepen tot winnaar!

Hij staat nu op eenentwintig winstpartijen. Dat belooft veel goeds voor de toekomst. Zijn doel is om over vijf jaar in de top vijf van beste kickboksers van Nederland te staan. Zal het hem lukken?

Bekijk hieronder een kleine foto impressie van het gevecht.