Maar liefst Negen nieuwe namen bij Jong Oranje tegen Moldavië.

Geschreven door Redactie

Bijna iedereen te oud is geworden om nog mee te doen bij Jong Oranje.


Jong oranje won dinsdag 7 september van Moldavië met 3-0 in Deventer met maar liefst 9 debutanten. Erwin van de Looi heeft een fris team meegebracht naar Deventer. Melayro Bogarde, Jeremie Frimpong, Fabian Keijzer, Quiten Timber en Neraysho Kasanwirjo maakte hun debuut in Deventer en stonden allemaal in de basis.

Na rust maakten ook Daniel van Kaam, Ki-Jana Hoever, Ian Maatsen en Fode Fofana hun debuut. Er moesten veel nieuwe en vooral jonge mensen mee omdat na het 21 EK Bijna iedereen te oud is geworden om nog mee te doen bij Jong Oranje. Voor Jong Oranje was het ook nog hun eerste wedstijd sinds EK van deze zomer, maar gelukkig wisten ze toch te winnen van Moldavië.Onze Ambassadeurs