Essentiële herfstschoonheidstips voor een soepele overgang naar het nieuwe seizoen.

Geschreven door Redactie

De herfst kan een geweldige tijd van het jaar zijn en met de veranderende kleuren en het frisse weer is er van het nieuwe seizoen dat voor ons ligt veel om van te houden.

Maar dat gaat gepaard met een scherpe temperatuurdaling en het weer kan op meer dan één manier grote schade aanrichten voor je huid.

Probeer de hele dag door regelmatig water te drinken. In de herfst wordt de lucht droger en in combinatie met wind, warmte binnenshuis en andere factoren kan je huid er behoorlik onder lij den. Je beste verdediging? Goede hydratatie, van binnenuit.

Vergeet niet om ook één keer per week een zachte ex foliërende scrub op de rest van je lichaam te gebruiken. Als je jezelf scheert of wakst is dit vooral belangrijk om regelmatig te doen om ingegroeide haartjes te voorkomen, een ergernis die niemand nodig heeft, ongeacht de tijd van het jaar.

Gooi alles weg dat is verlopen of dat je niet meer gebruikt en maak al jouw make-upborstels grondig schoon met een milde, ongeparfumeerde zeep en warm water of borstelreiniger.