Column Vivo Somnis: Ken jij de Wet van de aantrekkingskracht al?

Geschreven door Redactie

Als frequenties niet zijn afgestemd ontstaat er “storing”

Voor velen klinkt het als grote onzin en zweverige “bullshit”, maar ik zal proberen het een beetje praktisch te maken. Het komt erop neer dat jij heel duidelijk bepaalt wat jij wilt aantrekken. Je stelt doelen, je blijft ze iedere dag voor jezelf herhalen, je gaat erin geloven dat je het bereikt… of zelfs al hebt bereikt. Hierdoor ontstaan er “prikkels” in je hersenen die erkennen dat dit heel belangrijk is en dat je er dus extra op moet focussen. Zo blijf je telkens weer je intenties uitzenden.

Oké… intenties uitzenden, wat betekent dat dan? De wet werkt op basis van trillingen, frequenties die door jou uitgezonden worden. Hoe hoger jouw trillingsfrequentie is, hoe meer positieve energie je aantrekt. Zo verhoog je de kans dat goede dingen jouw kant op komen. Misschien kun je je een situatie herinneren waarin je met mensen bent en het gevoel hebt dat het niet “klikt”. Dit heeft te maken met de frequentie die iedereen uitzendt, als je niet op elkaars frequentie bent afgestemd stoort je “verbinding”. Zo kun je vast ook wel een situatie voor je halen waarbij je je direct op je gemak voelde bij anderen, jullie zaten dan op dezelfde frequentie.

Ga je veel met mensen om die op dezelfde golflengte uitzenden dan voel je je beter, energieker, enthousiaster, meer gewaardeerd, sterker, etc. Dit zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en toegankelijker bent voor de dingen die je graag zou willen. Positieve mensen gaan graag met positieve mensen om, ze trekken elkaar aan. Ze durven te dromen, doelen uit te spreken en ze proberen ze te realiseren. Hierdoor voel je je beter, gaat je trillingsfrequentie nog verder omhoog en ga je nog maar geluk en overvloed aantrekken. Zolang jij je intenties duidelijk voor ogen blijft houden en bereid bent om je in te blijven zetten dan is de kans heel groot dat ze jouw kant op komen. Je trekt ze aan!

Veel mensen vinden dit te makkelijk klinken, en wellicht klinkt dat ook wel zo. Maar het is zeker niet makkelijk om altijd maar het vertrouwen te houden in je eigen intenties. Stel je eens voor dat je met mensen bent die op een lage frequentie uitzenden, die veel mopperen en klagen, overal sceptisch over zijn en vooral kijken naar het negatieve. Je voelt je dan steeds minder vrolijk, minder energiek en uiteindelijk zakt ook jouw frequentie naar beneden. Je gaat zelf minder vertrouwen in je eigen intenties en daardoor verandert je gedrag. Je gaat je ongelukkiger voelen, hebt steeds minder zin om leuke dingen te ondernemen en gelooft er allemaal niet meer in… en als jij er al niet meer in gelooft waarom zou je dan nog fijne en goede energie aantrekken?
Onze Ambassadeurs