Vandaag is het Speak Up For Service Day

Geschreven door Redactie

Speak Up For Service Day op 30 oktober erkent het belang van jonge mensen om actief betrokken te zijn bij dienstverlening aan de gemeenschap.

Te vaak blijven de goede daden van jonge mensen onopgemerkt door hun gemeenschap. Speak Up For Service Day geeft erkenning aan wat over het hoofd wordt gezien. Het dient als een herinnering om anderen te vertellen over de bijdragen van jongeren aan hun gemeenschap.

Praat over service-initiatieven in jouw gemeenschap. Erken de jongeren in je gemeenschap voor de projecten die zij steunen en initiëren. Als we hun harde werk erkennen, floreren onze gemeenschappen. Veel organisaties creëren ook kansen voor jongeren om mee te doen. Naarmate de jonge mensen in je leven erbij betrokken raken, zul je hun zelfvertrouwen zien groeien. Hun positieve impact op hun gemeenschap zal ook een blijvende indruk achterlaten. Als je het viert, moet je anderen uitnodigen om met je mee te doen!


Onze Ambassadeurs