Welkom op Windesheim bij de open dagen

Geschreven door Redactie

Windesheim houdt weer de (online) open dagen. Studiekiezers kunnen daarin kennis maken met onze opleidingen, waaronder de nieuwe Ad Sport, en zich zo voorbereiden op hun studiekeuze.

Er is een online moment op 2 november. En als vanouds houden zij op 5 november weer een open dag op onze locatie in Almere.  

Op 2 november zijn er in de middagsessies over speciale onderwerpen: voorlichting over interessegebieden, studeren met een functiebeperking, overstap van havo/vwo/mbo naar hbo en een sessie over financiën. Op 3 november is er een online sessie ‘Kan ik het hbo aan (als mbo-er)?’. Dit is een sessie waarin de vraag of het hbo bij jou past, centraal staat.

Ontmoeting en beleving

De open dag van 5 november staat in het teken van ontmoeting en beleving. Je kunt in gesprek gaan met studenten en docenten, praktijklokalen bekijken of proeflessen volgen. Ook geeft iedere opleiding inhoudelijke opleidingspresentaties. Om iedereen een kans te geven de hogeschool te bezoeken, werken we met tijdssloten: van 13.30 tot 16.30 uur en van 18.00 tot 21.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk via windesheim.nl/opendag.

Ad Sport start september 2022 in Almere

Dé opleiding om de maatschappij in beweging te krijgen, door mensen op een ondernemende manier het plezier in én het nut van sport, bewegen en gezond leven te laten ervaren. De Associate degree Sport in Almere leidt op tot leefstijlcoach om aan de slag te kunnen als coach bij welzijnsorganisaties, gezondheidszorginstellingen of in het bedrijfsleven, of als zzp'er te werken aan vraagstukken op het vlak van bewegen en gezond leven. Het voorlichtingsteam van de Ad Sport is aanwezig bij de open dag van 5 november.

Kijk voor meer informatie hierover en het gehele programma op: windesheim.nl/opendag.

Onze Ambassadeurs