Top 5 Populaire Veilingsites van Nederland

Geschreven door Redactie

Hier zijn de top 5 populairste veilingsites van Nederland


5. Troostwijkauctions


Op zoek naar een zwaardere machine? Bij Troostwijkauctions kunt u bieden op diverse veilingitems, waaronder graafmachines, landbouwmachines of professionele metaalbewerkingsmachines. Verzamelaars hebben ook veel te bieden, zoals diverse zware vliegtuigonderdelen, zoals motoronderdelen of cockpituitrusting.

4. Ticketveiling


Met het hele gezin een dagje naar een pretpark, dierentuin of ander uitje, maar niet de volle pond betalen? Bij Ticketveiling kun je bieden op tickets voor de leukste binnen- en buitenevenementen.

3. Vakantieveilingen


Genieten van de zon tegen de laagste prijs? Of een goedkope stedentrip maken? Bij Vakantieveilingen kan je bieden op veel verschillende reizen. Bijvoorbeeld een bungalowpark in Nederland of een resort in Spanje.


2.  BVA Auctions


Op de veilingsite van BVA Auctions kan je  bieden op luxe producten zoals sieraden en horloges. Maar er zijn ook  veilingen van campers, motoren en gereedschappen vindt u hier. Bieden kan via de website of app. BVA Auction denken dat ze de grootste veilingsite van Europa te zijn. Met meer dan 160.000 loten offertes per maand, zijn ze zeker niet de kleinste.


1. Catawiki


Hier vindt je speciale items die speciaal door experts zijn geselecteerd. Je kan bieden op veel verschillende objecten. Te koop aangeboden artikelen zijn onder meer luxe drankjes zoals wijn, champagne of rum, sieraden, zeldzame postzegels en zelfs gerestaureerde oude voorgangers.