De Duurste Jachten in de Wereld

Geschreven door Redactie

Een jacht bezitten is een van de vele tekenen van rijkdom


Als je denkt dat de rijken niet zullen proberen zich te onderscheiden van andere rijke mensen in de wereld, denk dan nog eens goed na. Zoals iedereen willen de rijken altijd de grootste en duurste bezitten.

Eclipse – $340 miljoen


Wie een beetje aandacht aan voetbal besteedt, herkent wellicht de eigenaar van dit jacht. Eclipse is eigendom van de Rus Roman Abramovich, beter bekend als de eigenaar van Chelsea Football Club. De lengte van 163 meter zorgt ervoor dat hij het op een na grootste jacht heeft. Er is voldoende ruimte voor twee zwembaden, twee helikopterlandingsplaatsen, meerdere hottubs en een discobar. Als hij zich onderweg verveelt, kan hij zijn mini-onderzeeër nemen en op elk moment ontsnappen.

Dubai – $400 miljoen


Als premier van de Verenigde Arabische Emiraten en heerser van Dubai kunt u zich verheugen op Dubai Yachts. Het is maar liefst 162 meter lang en kostte 400 miljoen dollar. Om nog maar te zwijgen over de maandelijkse kosten die aan onderhoud zijn verbonden. Om uit de woestijn rond Dubai te komen, moet je natuurlijk wat moeite doen.

The Streets of Monaco – $1 miljard

Jacht nr. 1 overtreft alle voorgaande jachten op alle niveaus, maar bestaat helaas nog niet. Het ontwerp van dit drijvende eiland kan in 2017 worden afgerond. Dit jacht is bijna een drijvend eiland geworden omdat het op kleinere schaal het straatbeeld van Monaco wil nabootsen. Het Monte Carlo Casino, het Monte Carlo Grand Prix-circuit en het Paris Hotel zullen aanwezig zijn, waardoor de 16 "gelukkigen" een onvergetelijke ervaring van hun leven zullen zijn. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen ontvangstruimte, kleedkamer, slaapkamer, badkamer en balkon.