Films die deze maand uitkomen

Geschreven door Redactie

De films van november!

Deze maand komen er een paar goeie films die je misschien wel een kijkje moet gaan geven! Hier hebben wij 3 films die deze maand in november uitkomen.

Eternals

Eternals is een nieuwe film van MARVEL. Het verhaal van de film begint miljoenen jaren geleden om het zo te zeggen bijna in het begin van de aarde. Er zijn een groep kosmische wezens die ook wel de Celestials heten. Zij begonnen te experimenteren op mensen waardoor zij mensen maakte met onnatuurlijke krachten genaamd de Deviants. In de film zien wij de Celestials en Deviants door de tijd van de mensheid gaan maar.

Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters is een oude klassieker maar er komt in nieuwe film met een van de ster acteurs die ook speelt in Stranger Things genaamd Finn Wolfhard. In dit film komt een single moeder en haar 2 kinderen naar een dorpje maar kort nadat ze aankomen beginnen ze een connectie te vinden met de originele Ghostbusters en de geheime legende van hun grootvader.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Resident Evil is een actie horror spel die nog steeds tot de dag van vandaag succesvol is. Er zijn ook meerdere films van gemaakt en deze maand komt er nog een film van Resident Evil genaamd Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Raccoon City was eens het huis van de grote corporatie van Umbrella maar nu is het een dode stad waar niks meer te zien is behalve zombies en andere gruwelijke beesten. Een groep overlevenden moeten samen werken om erachter wat er nou echt gebeurd is met Raccoon City.


Onze Ambassadeurs