Buurtcentrum Het Kardoes

Geschreven door Redactie

Buurtcentrum Het Kardoes ondergaat op dit moment een flinke metamorfose.

Daarom konden bezoekers aan de huiskamer de afgelopen weken niet terecht. Gelukkig werden zij gastvrij ontvangen in buurtcentrum De Draaikolk.

Op donderdag 11 november konden zij gelukkig weer terecht op hun vertrouwde plek in de Staatsliedenwijk. De Buurtkamer heeft een moderne en gezellige uitstraling gekregen en straalt gastvrijheid uit. Bezoekers waren blij elkaar weer op hun vertrouwde plek te kunnen ontmoeten voor een kop koffie/thee met wat lekkers.

Buurtcentrum Het Kardoes is een buurtcentrum gelegen in Almere Stad. Het is een gezellig buurtcentrum met verschillende ruimte. Je kan hier zelf een activiteit opzetten of deelnemen aan één van de vele activiteiten. Ook kun je hier terecht voor het inleveren van plastic doppen voor KNGF, cartridges voor stichting Opkikker en het ophalen en brengen van Kinderzwerfboeken. Daarnaast biedt het Kardoes onderdak aan de Participatiefabriek, een werkervaringsproject voor statushouders.

Meer weten? Neem contact op met Sihame ElBassa, de sociaal beheerder van dit buurtcentrum. Selbassa@deschoor.nl
Onze Ambassadeurs