Hoe kleed je je het best tegen het koude weer

Geschreven door Redactie

De koude dagen zijn er weer. En dat betekend dus ook tijd voor winterjassen, wanten en sjaals.

Maar hoe kleed je je het best voor dit weer?

Laagjes

Kleed je aan met laagjes. Zorg ervoor dat je bijvoorbeeld een hemt een shirt en een trui aan hebt. Op deze manier krijg je het veel minder snel koud en hou je je warmte vast. Hierdoor heb je ook minder vaak een verwarming nodig en dat is duurzaam en het bespaard geld. En als je buiten loopt, is de kans dat je het niet koud hebt ook wat groter

Wanten, sjaals oorwarmers

Iedereen kent ze wel en iedereen heeft ze wel. Wat het beste is om te doen voor de winter is accessoires kopen die je warmhouden. Koop goede leren handschoenen en dikke stoffen sjaal en een goede muts. Zo hou je alles wat echt koud kan worden warm tijdens de winter