El Mundo in Almere Haven

Geschreven door Redactie

El Mundo betekend “de Wereld”

El Mundo is een restaurant dat wereldkeuken georiënteerd is. Er worden onder andere Mexicaanse en Spaanse gerechten geserveerd. De menukaart heeft een kleine make-over gehad en er is dus nog meer keuze. De kaart varieert van vlees tot vis. Vegetarisch? Ze hebben ook genoeg vegetarische gerechten.

Naast de gewone menukaart is er ook een tapas arrangement die zeker de moeite waard is. Bij het tapas arrangement bestel je twee tapas per persoon per ronde. De volgende ronde volgt als de gerechte van de vorige ronde zijn opgegeten. Je kan hier ook terecht voor de lekkerste cocktails, speciaal bier en wijn.

Tijdens de kerstdagen is er een speciaal kerstmenu. Naar het “gewone” kerstmenu is er ook een klein kerstmenu voor de kinderen. Hierbij krijg je een amuse van het huis! Op de tweede kerstdag kan je tijdens je diner genieten van livemuziek. Ga voor meer informatie of om te reserveren naar www.elmundo-almere.nl.