Je afval wegbrengen bij afvalzorg

Geschreven door Redactie

Afvalzorg, zorgt voor jou afval

Stel je eens voor, je hebt een enorme verbouwing achter de rug en je wil al het bouwafval weg hebben. Kom dan naar Afvalzorg in Almere Hout. Afvalzorg zit over het hele land en zorgt ervoor dat er goede en schone locaties zijn voor de dump en stort van afval. Van grof tot klein alles kan worden weggebracht. Heb je oude elektronische apparatuur of sloophout? Bijna alles wat afval is kan worden weggebracht. Ze hebben een bewuste en maatschappelijke rol en daarbij staat de verantwoording rondom milieu en omgeving volledig centraal.

Bij het bedrijf is het belangrijk dat:

  • Afval- en grondstoffen verantwoord worden verwerkt en opgeslagen;
  • Het afvallichaam wordt verduurzaamd om het toekomstige milieurisico te minimaliseren;
  • Stortlocaties worden heringericht tot functionele, veilige landschappen.

Dus heb je afval over en wil je dat graag kwijt? Bezoek de site van Afvalzorg of kom een keer langs.Onze Ambassadeurs