PostNL blijft volle bak draaien om extra drukte op te vangen

Geschreven door Redactie

PostNL zet alles op alles om ook de komende weken alle post en pakketten tijdig te kunnen bezorgen.

Het bedrijf neemt in deze tijd van het jaar al aanvullende maatregelen vanwege de grote drukte. Die maatregelen worden in verband met de nieuwe lockdown tot half januari verlengd om de extra drukte op te kunnen vangen.

Meer bezorgcapaciteit tot half januari

Al sinds half november, in aanloop naar Sinterklaas en Black Friday, heeft PostNL de capaciteit van de pakketbezorging flink opgeschaald. Op een normale dag bezorgt PostNL zo’n 1,1 miljoen pakketten per dag. Tijdens de feestdagenperiode kunnen er dagelijks 2 miljoen pakketten bezorgd worden. Vanwege de nieuwe lockdown verlengt PostNL nu tot in ieder geval 14 januari 2022 de maatregelen om de piekdrukte aan te kunnen. Zo draaien de sorteercentra 24 uur per dag en zeven dagen in de week door. Ook zijn er dagelijks zo’n 1.500 extra pakketbezorgers op pad.

Liesbeth Kaashoek, directeur Pakketten & Logistiek bij PostNL: “Van de lockdown van vorig jaar december weten we hoe belangrijk het voor bedrijven en consumenten is om in contact te blijven. Dankzij onze bezorgers, chauffeurs, sorteerders en alle andere collega’s kunnen wij die verbindende schakel zijn. Ook nu gaan wij op pad, zodat Nederland thuis kan blijven. We zetten alles op alles om ons werk op een gezonde, veilige en efficiënte manier te kunnen blijven doen.”




Onze Ambassadeurs