Geen ongezellig huis na het opruimen van de kerstversiering

Geschreven door Redactie

Januari een ongezellige maand? Dat hoeft helemaal niet!

Door veel mensen wordt januari gezien als een ongezellige maand. De kerstversiering gaat terug in de kast en alle lichtjes gaan weer uit. Maar het is zo gezellig als dat je het zelf maakt, toch? Deze ideeën kunnen jouw januari hartstikke gezellig maken.

Bloemen

Nu alle versiering is opgeruimd is het best kaal in huis. Fleur je huis op met een mooie bos bloemen, of misschien wel meerdere kleine bosjes. Bloemen zijn er in veel kleuren en soorten, dus er zit altijd wel wat leuks bij toch?

Kaarsjes

December kan dan wel over zijn, maar ook in januari is het nog best koud en donker buiten. Steek een aantal gezellige kaarsjes aan. Het staat erg gezellig en het is ook nog eens lekker warm. En het scheelt weer in de stookkosten. Altijd fijn!

Accessoires

Kleed je huis gezellig aan met nieuwe accessoires. Bijvoorbeeld met leuke kussentjes, nieuwe kandelaars of leuke fotolijstjes met herinneringen. Haal de gezelligheid zelf in huis door wat nieuwe elementen toe te voegen of oude spullen te vervangen. Nieuwe dingen zijn altijd leuker toch?




Onze Ambassadeurs