KAN IK HET NOG RUILEN?

Geschreven door Redactie

Online shoppen, het leven kan zo makkelijk zijn.

Door al dat corona gedoe werd het ons de afgelopen decembermaand niet makkelijk gemaakt om eens even lekker te gaan shoppen. Wat kerst kadootjes kopen werd een crime en om over het vieren nog maar te zwijgen.

Een uitkomst was dus online shoppen, iets waar ik eigenlijk geen voorstander van was. Maar ja ik moest toch dat boek van Erika voor iemand kopen en ook die CD van Abba onder de kerstboom leggen, om nog maar te zwijgen over die geweldige schoenen die ik voorbij zag komen op internet.

DUS HET MOEST ER MAAR EENS VAN KOMEN

En digitaal is het altijd mogelijk een gaatje te vinden ook al moet je verplicht binnen blijven, heb je een druipneus of ben je zwak, ziek of misselijk.

En ja hoor, plotseling ligt de hele wereld bloot onder je kooplustige vingers en met een paar tikken vul ik het ene mandje na het andere. Hebberig ga ik van artikel naar artikel, ik kan niet meer stoppen.

Uren dwaal ik rond over hectaren winkelvloer zonder die ene oervervelende vraag altijd....

KAN IK U MISSCHIEN HELPEN

Geen vervelende rij met mensen met en zonder mondkapje, anderhalve meter afstand en blikken die.....

NU EEN MAAND VERDER

De rekeningen stapelen zich op en ik realiseer me eigenlijk te veel gekocht te hebben. Waaronder ook wat miskopen want die schoenen kwamen niet overeen met het plaatje en dat boek was ook niet het boek wat die persoon wilde hebben. Trouwens ook twee euro duurder dan bij de boekwinkel.

Kleding waarvan de maat niet klopte en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ja ik kon het retourneren natuurlijk maar had daar geen zin in en ook geen tijd voor en al dat gedoe met die retour stickers...

INMIDDELS EEN MAAND VERDER

Denk ik er alweer anders over en ga ik weer naar buiten om te shoppen, heb ik mijn rekening weer op peil en geniet ik toch wel weer van de aandacht van een verkoper die vraagt of het allemaal naar wens is.....

Na afloop een lekker glas wijn en een hapje eten.

Het leven kan zo simpel zijn.

Onze Ambassadeurs