Online 3- daagse workshop storytelling door Cultuurhuis Almere Buiten

Geschreven door Redactie

Cultuurhuis Almere Buiten organiseert een online evenement voor volwassenen.

Na vele online meetings is het misschien ook wel iets voor om online leuke of spannende verhalen te kunnen vertellen. Al is het voor je kind, je kleinkinderen, je partner, collega’s of een vriend(in). Maar wat nou als je helemaal geen goede storyteller bent?

Cultuurhuis Almere Buiten zegt dat iedereen kan leren vertellen, dus jij ook! Donderdag 3 februari 2022 heeft Cultuurhuis Almere Buiten een online evenement georganiseerd voor volwassen. Samen met anderen leer je verhalen maken en vertellen.

De onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: een bestaand verhaal vertellen, je eigen verhaal vertellen, beeldend vertellen, lichaamstaal, verhalen delen met elkaar en de spanningsopbouw van een verhaal.

De online workshops zijn van 19.40 uur tot 21.00 uur op donderdag 3 februari, 10 februari en 17 februari 2022. Kosten voor de workshops zijn 39,95 euro per persoon met BTW en administratie kosten, dit is dan voor drie online lessen van anderhalf uur.

De workshops worden gehouden via Zoom, voor aanvang krijg je een linkje toegestuurd.

Op de website www.cultuurhuisalmerebuiten.nl kun je hier meer informatie over vinden en aanmelden.

Theaterdocent en regisseur Heleen Caron geeft de workshops. Ze heeft jarenlange ervaring in het maken van voorstellingen uit improvisatie voor allerlei leeftijdsgroepen.


Onze Ambassadeurs