Slaapcoaching voor je baby

Geschreven door Redactie

Liefdevolle aanpak om je kindje weer te helpen om heerlijk te slapen!

Slaapkops in Almere bestaat uit 3 gecertificeerde slaapcoaches en hebben de opleiding gevolgd bij Institute of Pediatric Sleep & Parenting.

Anne-Mieke, Tamara en Glynis hebben ieder hun eigen specialisme en daarnaast hebben zij alle drie op hun eigen manier te maken gehad met slaapproblemen. Zo heeft Tamara twee kinderen die zelf zo’n 10-15 keer per nacht wakker werden.

Ook Anne-Mieke heeft een dochter die 4 jaar lang niet sliep. Glynis is moeder van drie kinderen, waarvan er voor 1 ook slaapcoaching is ingezet. Zij weten hoe het is om jarenlang slapeloze nachten te hebben, maar weten ook dat er een oplossing is en bieden een liefdevolle aanpak om jullie kindje weer te helpen om heerlijk te slapen! Je kunt uit verschillende slaapcoaching diensten kiezen voor baby's of kinderen van 0-4 jaar. Het verschil tussen de pakketten zit in de begeleiding achteraf. Uiteraard gaan zij een uitgebreid consult vooraf. Wil jij binnen een uur alle informatie ontvangen over slaap in het algemeen en slaap per leeftijd? Volg dan een van hun webinars! Ga voor meer informatie naar www.slaapkops.nl

Onze Ambassadeurs