'Chucky' seizoen 2 komt dit jaar

Geschreven door Redactie

Het eerste seizoen van de spin-off-serie eindigde in november 2021.

Don Mancini, de maker van de originele Child's Play-franchise, heeft zojuist een nieuwe teaser-poster onthuld voor het aanstaande tweede seizoen van Chucky, de spin-offserie van USA Network en Syfy.

Het eerste seizoen van Chucky ging afgelopen oktober in première en kreeg hoge kijkcijfers en lovende recensies van critici. Mancini is de maker van de show, waarin verschillende bekende gezichten (en stemmen) uit de franchise zijn teruggekeerd, waaronder Brad Dourif, Jennifer Tilly, Fiona Dourif, Alex Vincent en Christine Elise. Channel Zero-bedenker Nick Antosca is de uitvoerend producent van deze serie.

Het eerste seizoen van Chucky volgde de 13-jarige Jake Wheeler (Zackary Arthur), die de Chucky-pop kocht van een plaatselijke werfverkoop in zijn stad. Terwijl Chucky chaos aanricht in de stad terwijl hij als een onwaarschijnlijke vertrouweling van Jake dient, komen mensen uit zijn verleden terug om hem te achtervolgen en hem te dienen.

Het eerste seizoen had één van de best beoordeelde premières in 2021 op kabeltelevisie en heeft momenteel een gecertificeerde nieuwe score van 91 procent op Rotten Tomatoes. De show is dit jaar ook genomineerd voor Outstanding New TV Series tijdens de GLAAD Media Awards. Het volledige eerste seizoen van Chucky wordt op 12 april uitgebracht op Blu-ray, met als speciale functieverschillende verwijderde scènes.

Er is momenteel niet veel bekend over het tweede seizoen van Chucky, maar er is door veel bronnen op gesuggereerd dat het kind van Chucky en Tiffany, Glen/Glenda, die in 2004 verscheen in Seed of Chucky, dit keer zal verschijnen. Er is geen nieuws aangekondigd over wanneer het tweede seizoen van Chucky begint te filmen of dat dit al gebeurd is, maar het is bevestigd dat fans van de serie seizoen 2 ergens dit jaar kunnen zien. Er wordt gespeculeerd dat Chucky in oktober terugkeert, maar er is nog geen officiële releasedatum aangekondigd.

Onze Ambassadeurs