Ruitenheer & Ons Nieuws Kinder Paasfeest in samenwerking met Voedselbanken Nederland

Geschreven door Redactie

Inzamelingsactie Ons Nieuws voor de kinderen bij de Voedselbanken

In samenwerking met Ruitenheer en Voedselbanken Nederland is Ons Nieuws de ‘Ruitenheer Paasfeest inzamelingsactie’ gestart. Het doel is om voor de kinderen in Almere een mooi bedrag op te halen waarmee leuke presentjes en snoepgoed kan worden uitgedeeld. De cadeautjes worden gegeven aan alle kinderen van gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank in Almere.

Vorige jaren is er een heel mooi bedrag opgehaald voor de kerstactie en direct na afloop besloten René ter Borgh (directeur van Ruitenheer) en Richard Verduyn Lunel (directeur van Ons Nieuws) om dit jaarlijks te herhalen. In aanvulling hierop vinden beide heren dat Pasen ook voor ieder kind een feest moet kunnen zijn. Ruitenheer heeft weer een mooie donatie voor de kinderen gedaan en daarmee ging de actie officieel van start.

Ons Nieuws vindt het belangrijk om haar kanalen beschikbaar te stellen voor maatschappelijke initiatieven. “Daarom vonden wij het belangrijk om in samenwerking met Ruitenheer en Voedselbanken Nederland deze actie wederom op te zetten. Ieder kind moet zich met Pasen toch verwend voelen? Wij zullen ons daar in ieder geval volledig voor inzetten! Juist in deze bijzondere tijden is het belangrijk om de kinderen wat extra aandacht te kunnen geven! Jaarlijks zijn er een groot aantal collectieven die zorg dragen voor de ouders en de boodschappen, dus wij willen ons op de kinderen richten!”, laat Kevin van der Klis (technisch directeur bij Ons Nieuws) weten.

Met jullie bijdrage willen wij voor alle kinderen een leuk Pasen verzorgen! Doneren kan via de website https://onsalmere.nl/paasactie

Onze Ambassadeurs