Trailer 'Ice Age: Scrat Tales' plaagt een reeks hilarische en hartverwarmende shorts

Geschreven door Redactie

Laten we terug gaan naar de prehistorie

Disney+ heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht voor Ice Age: Scrat Tales, een serie van zes korte films die in april op de streamer zal verschijnen.

Ice Age: Scrat Tales volgt Scrat, ieders favoriete sabeltandeekhoorn en het mascottepersonage uit de langlopende Ice Age-franchise. Elke korte film gaat over de avonturen van Scrat als nieuwe ouder nadat hij Baby Scrat heeft gevonden terwijl hij op zoek was naar zijn geliefde eikels. De twee zullen zich hechten en vechten over hun liefde voor eikels terwijl ze allebei achter noten aanjagen die vaak in precaire posities zitten. Chris Wedge zal de stem van Scrat inspreken. Wedge heeft Scrat geuit in de hele Ice Age-franchise. Kari Wahlgren zal de stem van Baby Scrat inspreken.

Scrat maakte zijn debuut in de originele film uit 2002 Ice Age, een film die verschillende Ice Age-wezens volgde op een reis om een ​​babymens met hun familie te herenigen. Latere films volgden de dierlijke karakters op hun reizen naar het vinden en omgaan met hun eigen gezin. In de eerste film werd het personage van Scrat terzijde gebruikt. Afgezien van de hoofdpersonen en hun zoektocht, is het enige doel van Scrat het krijgen en houden van The Acorn, met humoristische en extreme resultaten: denk dat de ijskap tot in het oneindige barst. De nieuwe reeks korte films zal het personage van Scrat uitdiepen en zijn ervaringen centreren, los van de volledige Ice Age-films.

Onze Ambassadeurs