Marvel Disney+ Kerst serie?

Geschreven door Redactie

Hawkeye

Hawkeye ook wel bekend als Clint Barton hoort bij de Avengers. De Avengers is een team gemaakt van helden. Clint heeft geen superkrachten maar er is niemand die net zo goed als hem is met een boog. Disney+ heeft ervoor gekozen om van de Marvel held een serie te maken. Het is niet zijn eerste keer bij Marvel, het karakter zat namelijk voor zijn eigen serie, in veel films van Marvel. Hawkeye kon je als eerst zien bij de film The Avengers. Hawkeye was ook in de films; Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War en Avengers: Endgame.

De serie die nu over hem gemaakt wordt gaat over dat hij en iemand genaamd Kate Bishop, samen moeten werken om schurken te bestrijden van zijn oudere tijd als “Ronin”. Natuurlijk moet hij dat doen voordat het kerst is zodat hij gerust met zijn familie kerst kan vieren. Clint Barton/Hawkeye wordt gespeeld door Jeremy Renner en Kate Bishop wordt gespeeld door Hailee Steinfeld.


Hawkeye komt morgen 24 november uit op Disney+, de trailer is hieronder te zien!Onze Ambassadeurs