'Star Trek: Strange New Worlds'-trailer onthult epische avonturen, kussen en de bemanning van de U.S.S. Onderneming

Geschreven door Redactie

De serie van 10 afleveringen gaat op 5 mei in première op Paramount+.

De trailer van de langverwachte Star Trek: Discovery spin-off Star Trek: Strange New Worlds is eindelijk gearriveerd, met nieuwe avonturen voor Captain Pike en de bemanning van de U.S.S. Onderneming​​​​. Strange New Worlds speelt zich af vóór Star Trek: The Original Series en volgt personages die voor het eerst werden geïntroduceerd als achtergrondpersonages in de mislukte pilot-aflevering "The Cage" van de franchise, maar op de voorgrond kwamen door hun verschijning in Star Trek: Discovery.

Pike werd een centraal personage in het tweede seizoen van Star Trek: Discovery, naast Una Chin-Riley en Spock die hun rol in Strange New Worlds opnieuw opnemen, maar ze zijn niet de enige personages die een tweede kans om te schitteren in de franchise. In Strange New Worlds zien we ook de terugkeer van Nurse Christine Chapel, Nyota Uhura en Dr. M'Benga, die eerder in The Original Series verscheen. Andere personages zijn La'an Noonien-Singh, een familielid van de iconische tegenstander Khan Noonien Singh, luitenant Erica Ortegas en Hemmer, een Aenar.

De trailer bewijst dat Star Trek: Strange New Worlds het beste van twee werelden wordt. Dit wordt gedaan door geliefde personages uit The Original Series te combineren met de ontzagwekkende en boeiende verhalen die Star Trek: Discovery tot een favoriet bij fans hebben gemaakt onder oude Trekkies en nieuwkomers naar de franchise. In de trailer zien we Pike's charme in het spel komen als hij in een paar lastige situaties komt, Spock die zijn lippen op elkaar sluit en gezellig wordt met een mysterieuze vrouw, reizen naar kometen en gevaarlijke planeten en de bemanning die praat over hoe ze "alles kunnen doen" omdat ze "de beste van Starfleet zijn."

Onze Ambassadeurs