Pinkster Outdoor Event

Geschreven door Redactie

Het leukste gezinsuitje met Pinksteren!

Dit jaar is het populaire Pinkster Outdoor Event weer terug op Outdoorpark SEC Almere. Eerste en Tweede Pinksterdag zit vol activiteiten voor jong en oud, met volop gezelligheid. Zet het in je agenda: 5 en 6 juni!

Pinksteren Activiteiten

Er is veel te beleven: boogschieten, kanovaren, lasergame, kruisboog- en luchtbuksschieten (v.a. 18 jr), watertrampoline, bungee-run, mountainbiken, survivalbaan en nog veel meer. Er zijn springkussens, hoepel- en yogaworkshops of laat je toekomst voorspellen door een heuse waarzegster. Voor de allerkleinsten is er een baby-speelweide.

Ontspannen Genieten

Alle terrassen zijn open en op het grasveld kun je heerlijk relaxen. De muziek van DJ Denny maakt het extra gezellig! Neem je eigen picknickmand mee en een lekker kleed om op te zitten. Natuurlijk is ook de keuken van het outdoorpark open. Zoek een fijn plekje in het gras of aan een van de picknicktafels en geniet!

Praktische informatie

Je betaalt per dag eenmalig 9,50 euro per persoon entree; de activiteiten zijn de hele dag beschikbaar zonder extra kosten. Kinderen t/m 3 jaar gratis.  

Het Pinkster Outdoor Event vindt plaats op zondag 5 en maandag 6 juni van 10.30 uur tot 19.00 uur

Informatie en reserveren: https://www.outdoorparkalmere.nl/pinksteren

Foto: Outdoorpark Almere

Onze Ambassadeurs