Vier Earth Day met NASA!

Geschreven door Redactie

Sluit je aan bij NASA op 22 april om alle wonderen van onze planeet te vieren met zowel persoonlijke als online evenementen.

De virtuele activiteiten van dit jaar omvatten trivia-spellen, een livechat met NASA-experts, een educatieve leerzone en meer!

Ze organiseren ook een speciale Twitter Spaces op @NASAEarth, waar leden van het publiek vragen kunnen stellen aan onze Earth-experts over klimaatverandering en NASA Earth Science door de hashtag #askNASA te gebruiken of door te vragen om live te spreken.

Bovendien zal NASA van 22-24 april van 12.00 tot 17.00 uur een persoonlijke tentoonstelling organiseren op Union Station in Washington, D.C. EDT, die gratis en open voor het publiek zal zijn. De tentoonstelling zal informatie bevatten over NASA-wetenschap, demonstraties en andere activiteiten.

Wil je meedoen met het plezier op sociale media? Maak deze Earth Day contact met NASA door een afbeelding van jezelf, je huisdieren, je favoriete plek of zelfs alleen tekst, sociale media te posten.

Vergeet niet om het te taggen met #NASAEarthling om te laten zien wat het leven op onze planeet echt speciaal maakt - jij.