Wat is er in het seizoen in april qua fruit?

Geschreven door Redactie

Groenten en fruit smaken altijd beter als ze in het seizoen zijn, geoogst op het hoogtepunt van hun versheid.

Seizoensgebonden eten betekent niet alleen het eten van vers voedsel dat boordevol voedingsstoffen zit, maar ook besparen op het gezinsbudget. Om het je gemakkelijker te maken om je maaltijden te plannen en een boodschappenlijstje te maken, heb ik deze gids met seizoensproducten gemaakt om je te inspireren om de hele maand gezond te eten.

De lente is aangebroken en de kleuren zijn terug op de markt. Sinaasappels, citroenen en limoenen schilderden alles in felle kleuren, terwijl boerenkool, boerenkool en jonge spinazie een markt meer rustgevende groene tinten gaven. Mooie zoete aardbeien en sappige radijsjes prijken op tafels. De markt barst van de versheid en smaak.

Hier is een lijstje van alle fruit dat in APRIL in het seizoen zijn:

Appel, kersen, grapefruit, kiwi, kumquats, limoenen, mango's, sinaasappels, papaja's, ananas, aardbeien.
Onze Ambassadeurs