Kom je ook naar de AlmerePlusBeurs voor senioren?

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 1 oktober organiseren de ouderenwerkers van de Schoor van 10.00-15.00 uur een gratis beurs voor senioren.  

Op de AlmerePlusBeurs informeren ze je over de mogelijkheden op het gebied van vervoer, wonen, zorg & ondersteuning, gezondheid, leren & ontwikkelen, welzijn & vrijetijdsbesteding. In Almere bieden ze voor senioren tal van activiteiten, ondersteuning en mogelijkheden.

De AlmerePlusBeurs telt circa 40 stands!

Krijg uitleg over de mogelijkheden van buurtvervoer, leer dementie begrijpen via een VR-bril of bespreek of jouw woning levensloopbestendig is.

Wil je vrijwilligerswerk doen of ben je op zoek naar een maatje? Wordt de mobiliteit minder maar wil je toch graag meedoen aan activiteiten? Woon je naar jouw zin en is jouw woning levensloopbestendig? Zou je digitaal vaardiger willen worden? Een avondje uit naar het theater of wil je meer bewegen? Gaat jouw gezichtsvermogen achteruit en heb je meer nodig dan een bril? Voel je je eenzaam of ben je mantelzorger en wordt het allemaal te zwaar? Kun je alles nog wel betalen nu alles duurder wordt?  
Op de AlmerePlusBeurs geven ze antwoord op al deze vragen.

Locatie: stadhuis van Almere

Ben je benieuwd welke standhouders op de beurs staan? Kijk op de website: www.deschoor.nl/almereplusbeursOnze Ambassadeurs