Start werkzaamheden onderhoud N352 Zuiderringweg

Geschreven door Redactie

Op 9 mei 2022 start Provincie Flevoland met de werkzaamheden aan de Zuiderringweg tussen de rotonde Kraggenburgerweg en rotonde Drietorensweg.

Het hele project duurt ongeveer zeven weken. De werkzaamheden zijn naar verwachting 24 juni klaar. De weg is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het doorgaande verkeer.
 
Het fietspad is tijdens de werkzaamheden deels afgesloten. Fietsers worden langs de werkzaamheden geleid en hoeven niet om te fietsen. Overlast door de werkzaamheden is helaas niet volledig te voorkomen.
 
De huidige asfaltlaag wordt vervangen. Daarnaast wordt de verkeersveiligheid van de weg verbeterd door het verbreden van de weg en het aanbrengen van rammelstroken en glasbollen. Ook het fietspad tussen de Hertenweg en de Neushoornweg wordt aangepakt. Het geasfalteerde fietspad wordt vervangen door een betonnen fietspad. Beton heeft weinig onderhoud nodig en kent een langere levensduur.


Onze Ambassadeurs