Vandaag is het moederdag!

Geschreven door Redactie

Moederdag is een traditie om de vrouwen in ons leven dankbaar te zijn die ons hebben grootgebracht, onze tranen hebben gedroogd en ons hebben bemoederd.

Iedereen heeft er wel een of heeft iemand die als een moeder voor hen is. Op de tweede zondag van mei eren we de vrouwen die onze moeders zijn. Of we haar nu overladen met cadeaus, haar meenemen naar een chique diner of een zelfgemaakte kaart voor haar maken, moeders willen het liefst omringd zijn door de liefde van haar familie. Weten dat de mensen van wie ze houden veilig, gezond en gelukkig zijn, is nummer één prioriteit voor een moeder.

Breng deze dag een eerbetoon aan je moeder. Omring haar met de liefde die ze verdient en overlaad haar met de genegenheid en aandacht waarvan je weet dat ze die wil.

Voor degenen onder ons wiens moeders niet meer bij ons zijn, besteed wat tijd aan het herinneren van de vrouw die je mist.. Als je een moeder bent, geniet dan van de aandacht. Je verdient het!

Vergeet niet om je moeder op moederdag op de eerste plaats te zetten en gebruik #MothersDay om te delen op sociale media.


Onze Ambassadeurs