Get in shape met ‘De Fitste Club van Nederland’!

Geschreven door Redactie

Bewegen zit in ons bloed! ‘De Fitste Club van Nederland’ zijn; dat keurslijf past ons uitstekend. Daarom willen we de supporters tijdens de voetballuwe periode (die eerder kwam dan we graag hadden gewild) in beweging houden met een uniek sport- & supportprogramma.

Ben je fit genoeg om in de hekken te hangen, 90 minuten lang te juichen en voorop te lopen in de corteo? We doen er de komende zes weken alles aan om je fit te krijgen en lichamelijk en mentaal klaar te stomen voor het volgende seizoen. Als kers op de taart krijg je van ons een gratis startbewijs voor de Almere City Run op 26 juni aanstaande.

Schrijf je in op fitsteclub.nl en krijg verdere instructies over hoe je mee kunt doen aan Challenges, waarmee je leuke Almere City FC goodies kunt winnen. Word geïnspireerd door tips & tricks van je favoriete voetballers en trainers en ga gezond de keuken in met onze chefkok Tina. Als seizoenkaarthouder maken we je het verder heel makkelijk: tijdens de actieperiode van 16 mei tot en met 26 juni kun jij zes weken gratis sporten bij geselecteerde sportscholen!

Get in shape! Voor je het weet staat de eerste training van seizoen 2022-2023 alweer voor de deur!
Onze Ambassadeurs