Erg lekkere en praktische Whraps, dit wil je niet missen! Gewoon bij jou lokale supermarkt!

Geschreven door Redactie

Wrhaps presenteert op een creatieve wijze de dönerproductie. Zij willen pionier zijn in het ontwikkelen van verschillende kant-en-klare, vriesverse chicken döner wraps.

De kwaliteit van de producten worden net zo belangrijk gevonden als de smaak en de praktische bereiding. Zij willen aan een zo breed mogelijk publiek kwalitatief speciale producten aanbieden en een brug slaan tussen de Turkse en Nederlandse keuken.

Wrhaps is een eigentijds concept gericht op het verkopen van kant-en-klare, vriesverse producten van topkwaliteit die snel en praktisch door de consument kan worden klaargemaakt. Het assortiment bestaat momenteel uit 3 verschillende chicken döner wraps. Dit zijn malse vleeswraps rijkelijk gevuld met speciaal gemarineerd & gegrilde kip döner, smeuïge kaas, paprika-mix en mais.

“Onze jarenlange ervaring binnen de sector met betrekking tot döner en dürüm (een woord uit het Turks dat letterlijk ”opgerold” betekent) producten, in combinatie met de groeiende vraag naar gemak heeft ons geleid naar de huidige unieke producten van Wrhaps. Wij streven ernaar om een toonaangevend bedrijf te worden die deze sector stuurt op gebied van innovatie” Aldus Mustafa Acikgoz.

Wrhaps presenteert unieke, ambachtelijke en authentieke dürüm gerechten in een nieuw jasje. De Wrhaps kunnen rechtstreeks vanuit de diepvries praktisch en snel in een handomdraai in de magnetron, oven, airfryer of contactgrill worden bereid. Hoe de dag ook verloopt, je hebt binnen enkele minuten een complete maaltijd op tafel!

Ook is het bedrijf ervan bewust dat zij verantwoordelijkheid heeft ten aanzien van het milieu en duurzaamheid. Ze kiezen dan ook voor recyclebaar materiaal als onderdeel van respect voor de natuur en een bijdrage aan een gezond milieu.

De Wrhaps worden momenteel aangeboden in meer dan 150 supermarkten verspreid over het hele land. Zij hebben ook samenwerkingen met online bestelplatformen die de producten bezorgen in heel Nederland, ook bij jou in de buurt! Op de website www.wrhaps.com lees je hier meer informatie over. De Wrhaps zijn ook verkrijgbaar in grote delen van Duitsland, en binnenkort in Belgie, Frankrijk en Engeland.

Het bedrijf werkt aan nieuwe recepten, formules en manieren voor de nieuwe producten en diversiteit voor in het assortiment. Binnenkort hebben zij naast de klassiekers Wrhaps Original, Wrhaps Cheese en Wrhaps Mix ook Wrhaps Vegan en nog veel meer verassingen!

Volg @Wrhaps op Instagram and stay tuned for more!Onze Ambassadeurs