Top 3 beste Champagnes

Geschreven door Redactie

Wie houdt er niet van een glas - of eigenlijk een hele fles - bubbels? Ja, dat dachten we al. Maar welke merken doen het beste binnen de champagnewereld en welke champagnemerken zijn het populairst? Volgens Business insider is dit de top 3:


1. Moët & Chandon
Door velen beschouwd als het beste champagnemerk ter wereld, is het LVMH-merk ook het bestverkopende champagnemerk. Met merkambassadeurs, waaronder Scarlett Johansson en Roger Federer en spons van enkele van 's werelds beste evenementen, is het geen verrassing dat dit luxemerk bovenaan de lijst staat.

2. Veuve Clicquot
De Instagram-generatie is gegrepen door het sociale element van Veuve Clicquot - van klassieke polofeestjes tot de teksten van Tinie Tempah. Ja, Veuve is overal!

3. Nicolas Feuillatte
Nicolas Feuillatte is het bestverkochte champagnemerk in het thuisland van de drank in Frankrijk, maar ondanks dit komt het op de derde plaats in de wereld. Dit merk is ook een van de jongste op het gebied van champagnemerken, opgericht in 1976; maar dat heeft niet verhinderd dat het de top drie op de bestsellerslijst bereikt.