Five Guys is een favoriet in vele landen zo ook in Nederland!

Geschreven door Redactie

Alles begon in Amerika onder leiding van Jerry en Janie serveerde de familie Murrell alleen met de handgevormde hamburgers die tot in de perfectie bereid waren op een grill, samen met vers gesneden frietjes gefrituurd in pure pindaolie.

In de jaren 80 en 90 perfectioneerde de familie Murrell hun eenvoudige systeem. Five Guys was The Place om een verse, sappige burger te krijgen met alle toppings die je tussen de versgebakken broodjes kunt stoppen. Er werd een vijfde broer geboren en naarmate hun familie groeide, groeide ook hun bedrijf. Er werden nog vier restaurants met zitgelegenheid toegevoegd om de groeiende klantenkring te huisvesten.

Nu, 30 jaar nadat Five Guys voor het eerst werd geopend, zijn er wereldwijd bijna 1.700 locaties en nog eens 1.500 eenheden in ontwikkeling. Five Guys blijft genereuze media-aandacht krijgen en heeft een cult-achtige aanhang over de hele wereld gekregen.