Aanmelding Senior Challenge 2022 is open!

Geschreven door Redactie

Een triathlon voor senioren vanaf 55 jaar!

Voor de 9de keer wordt de Senior Challenge georganiseerd tijdens de Challenge Almere – Amsterdam.

De Senior Challenge is een recreatieve triathlon voor senioren vanaf 55 jaar en vindt plaats op vrijdag 9 september in Almere. Het evenement is voor Almeerders, Flevolanders en niet- Flevolanders. Kortom, voor iedereen!


Bij de Senior Challenge kunt u ook dit jaar kiezen uit drie afstanden:
• Korte afstand: 20 minuten zwemmen - 25 km fietsen - 5 km wandelen
• Midden afstand: 20 minuten zwemmen - 35 km fietsen - 5 km wandelen
• Lange afstand: 20 minuten zwemmen - 35 km fietsen - 10 km wandelen

Het zwemonderdeel vindt plaats in het zwembad bij Van Rheenen Sport op het Sportpark Fanny Blankers Koen (FBK). Onder begeleiding van FRTC Almere volgt daarna het fietsgedeelte. Deze mooie tocht door Almere eindigt op de Esplanade waar in de VIP-ruimte van de Challenge Almere - Amsterdam een lunch klaar staat. Na de lunch volgt het laatste onderdeel, het wandelen, onder begeleiding van Trim Slim. Alle deelnemers finishen in het stadion van de Challenge en sluiten de dag af onder het genot van een hapje en een drankje. Dus, ben je 55 jaar of ouder, sportief ingesteld en in voor een unieke uitdaging? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

De betrokken sportverenigingen bieden een trainingsprogramma aan waar alle deelnemers zich voor kunnen aanmelden. De kosten voor de Senior Challenge zijn 10,00 euro per persoon. Dit is inclusief het trainingsprogramma, een finisher-shirt, een bidon, fruit, koffie en thee bij ontvangst, een lunch, een medaille en een borrel bij de finish. Meer informatie en aanmelden kan via www.challenge- almere.com/races/challenge4all. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

Onze Ambassadeurs