[Update] Schema voorbereiding Almere City FC

Geschreven door Redactie
[Update] Schema voorbereiding Almere City FC Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

De voorbereiding van Almere City FC is inmiddels in volle gang en de eerste trainingen zijn afgewerkt. Zoals gepland vindt komende zaterdag de eerste oefenwedstrijd plaats, uit bij AZ op het trainingscomplex in Wijdewormer. Verder zijn er een aantal wijzigingen ten opzichte van de originele planning en die delen we natuurlijk graag. Eén daarvan is dat de wedstrijd zaterdag al om 13 uur begint in plaats van 14 uur. Het complex in Wijdewormer is toegankelijk voor publiek.

Almere City FC gaat na de wedstrijd tegen AZ zoals gepland op trainingskamp. Van 3 tot en met 10 juli vertoeft de selectie van hoofdtrainer Alex Pastoor in het Oostenrijkse Nauders. In Oostenrijk speelt het team op 6 juli een oefenwedstrijd. Volgens de meest recente info komt de ploeg dan uit tegen SC Imst uit de Oostenrijkse Regionalliga.

Na het trainingskamp zijn er nog vier oefenduels ingetekend op 12, 16, 22, 29 een 31 juli. Van deze wedstrijddagen is in ieder geval bekend dat op 12 juli tegen Excelsior wordt gespeeld op de eigen thuislocatie. Op 22 juli worden er twee besloten oefenduels afgewerkt tegen FC Dordrecht, waarna de oefencampagne wordt afgesloten met duels tegen FC Den Bosch en de Ajax-reserves.

Dit is het volledige schema, voor zover nu bekend:

2 juli, 13:00 uur: AZ (AFAS Trainingscomplex), 1-3

6 juli, 18:00 uur: SC Imst (in Oostenrijk), 2-6

12 juli, 13:00 uur: Excelsior Rotterdam (Fanny Blankers-Koen Sportpark)

16 juli, 14:00 uur: KMSK Deinze (Fanny Blankers-Koen Sportpark)

22 juli, 13:00 uur & 15:00 uur: FC Dordrecht (Fanny Blankers-Koen Sportpark)

29 juli, 14:00 uur: FC Den Bosch (Fanny Blankers-Koen Sportpark)

31 juli, 14:00 uur: Ajax (Yanmar Stadion)Onze Ambassadeurs