Multicopy Lelystad en Almere opnieuw in Top 10

Geschreven door Redactie

ALMERE, 29 juni 2022 – Multicopy Lelystad en Almere, van ondernemer Vincent Speur, behoren wederom tot de Top 10 van grootste en snelstgroeiende bedrijven binnen de Multicopy-keten. Deze jaarlijkse ranglijst werd bekendgemaakt tijdens de 25e Conventie van Multicopy The Communication Company in Hotel Vianen. 

Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy The Communication Company: “Elk jaar stellen wij een Top 10 samen van franchisenemers met de hoogste omzetcijfers. Op die ranglijst is duidelijk te zien dat onze strategie om te veranderen echt werkt. Er staan bedrijven in de Top 10 die breed actief zijn als communicatieondersteuner. Naast traditionele communicatieoplossingen als print- en drukwerk leveren zij een uitgebreid scala aan vernieuwende communicatiemiddelen en -diensten. Zoals websites en binnen- en buitenreclame, maar bijvoorbeeld ook oplossingen voor documentbeheer en online bestellen. En hoewel de grafische industrie al jaren een dalende trend laat zien, biedt dat dus juist extra kansen voor ons netwerk om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten, maar en ook in plezier in het werk. Want uiteindelijk gaat het om de mensen. Zij maken het verschil.”

Topondernemer

De Multicopy-directeur kijkt dan ook vol vertrouwen naar de toekomst. “We zien dat klanten steeds vaker op zoek zijn naar een allround communicatiepartner, die hen breed ondersteunt. Van het allereerste advies tot en met de uitvoering. Dat biedt inspiratie en zorgt voor nieuwe energie. Persoonlijk en lokaal zakendoen staan centraal en veranderen is het toverwoord, zeker nu. Want juist in moeilijke tijden hebben we ondernemers nodig met lef. Topondernemers als Vincent Speur maken daarbij echt een verschil.”

Ondernemer Vincent Speur staat met zijn vestigingen Multicopy Lelystad en Almere opnieuw in de Top 10 van grootste Multicopy-bedrijven. Foto: Maikel Thijssen.

Ondernemer Vincent Speur reageert verheugd op de uitslag. “Ik ben enorm trots dat onze onderneming tot de top van de Multicopy-bedrijven behoort. Zonder ons fantastische team zouden we dit natuurlijk nooit hebben bereikt. Zij zetten zich elke dag weer met hart en ziel in om onze klanten de beste communicatieoplossingen te bieden. Van creatie en advies tot sign, druk en print. En van communicatiemanagement tot websites. Met z’n allen bedenken en leveren wij alles waarmee onze klanten hun communicatiedoelen kunnen bereiken.”