CFOPro nieuwste businesspartner Almere City FC

Geschreven door Redactie
Foto: Ron Baltus/sportshots.pro

De businessclub van Almere City FC blijft groeien! De meest recente businesspartner die zich aansluit is CFOPro van eigenaar Leo Lancee. In een zonnig YANMAR Europe Stadion werd gisteren de éénjarige overeenkomst beklonken.

Leo is blij met het aantreden van zijn jonge bedrijf bij de businessclub: Na 18 jaar bij YANMAR werkzaam te zijn geweest ben ik op 1 juni mijn eigen onderneming gestart. De samenwerking tussen YANMAR en Almere City FC is altijd heel positief geweest. Het was dan ook een logische keus om mijzelf aan te sluiten als business lid van deze mooie club. Als zelfstandig adviseur en interim-manager help ik organisaties in het managen van financiële processen. Denk daarbij aan werkzaamheden die een financieel manager of CFO voor zijn of haar rekening neemt. Voor Almere City en CFOPro wordt het een spannend jaar en ik kijk uit naar een goede samenwerking om dit vooral een succesvol jaar te maken.”