Lekker varen en pizza eten aan de Pizzaboot in Almere

Geschreven door Redactie

Lekker aan het varen en lekkere trek? Dan bestel je toch gewoon een verse pizza! Mirjam van der Hoff bezit samen met haar man Leo het bedrijf Villapizza en varen daarmee de Pizzaboot. Ja je leest het goed. Een pizzaboot op het water. Mirjam en Leo bezorgen jou per boot, met liefde en vooral veel plezier, de lekkerste pizza’s aan op het water. Vers gemaakte pizza’s, van eigen gemaakt deeg, gebakken in een uit hout gestookte oven. 

“Leo is met het briljante idee gekomen. Hij is zelf gek van varen, boten en eten” zegt Mirjam. “Wij varen al lang privé en 9 jaar geleden zijn wij gestart met pizza’s bakken. Dit deden zij eerst op land en festivals en een jaar of 6 geleden voor het eerst op de boot. Nu verkopen ze de pizza’s alleen nog op de boot en niet meer op festivals. Mirjam: “Villapizza is een bijverdienste. Het is maar een beperkt aantal dagen per jaar geschikt om pizza’s op het water te bakken. Mijn man werkt daarnaast fulltime op kantoor en ik parttime bij de post en geef snowboardles in Nieuwegein.’

Locatie

Er is geen vaste locatie, maar meestal is de pizzaboot te vinden op de Noorderplassen in Almere. Op Instagram en Facebook lees je wanneer Mirjam en Leo weer gaan varen. Dat is natuurlijk voornamelijk met mooi en droog (zomer)weer. Als je de boot niet kunt vinden, kan je een WhatsApp berichtje sturen en krijg je van Mirjam of Leo een locatie teruggestuurd. Hoe fijn is dat! Je kunt je eigen boot naast de pizzaboot parkeren en vervolgens je verse pizza bestellen. Kijk hoe je pizza gemaakt en gebakken wordt vanuit je eigen boot! De voordelen van het product is dat bijna iedereen ze graag lust. Ook kan je makkelijk de smaak aanpassen of een vegetarisch pizza bestellen. En hoe leuk is het om een pizza te delen, als borrelhap zeg maar. Wanneer het lekker warm weer is verkopen zij ook koude blikjes frisdrank en slush-puppies.

Volg de Pizzaboot op Instagram @villapizzaalmere en op Facebook Villapizza.nl voor actueel nieuws en wanneer zij uitvaren. En neem ook eens een kijkje op de website: www.villapizza.nl.




Onze Ambassadeurs