Kaaimannen in Dierenpark Almere Jungle

Geschreven door Redactie

Kaaimannen in Almere? Ja echt! Berend en Betsy zijn te zien voor de schermen.

Zie ze zwemmen achter glas, je kan gewoon oog in oog staan met 2 meter grote reptielen. Voor dat corona begon kwamen ze in de dierenopvang van Almere Jungle terecht. Door corona heeft het even geduurd tot het verblijf af is maar mede door vele adoptie ouders hebben ze het verblijf sneller kunnen bouwen! Het hele verblijf is door Almere Jungle zelf gebouwd samen met de cliënten, beschut medewerkers en medewerkers.

Almere Jungle is niet zomaar een dierenpark! Het is een unieke combinatie van zorg, botanische tuin en dierenpark in één. Met meer dan 180 Cliënten in de dagbesteding van 4 jaar jong tot 70+ is het een unieke plek in Nederland. Er zijn vele bijzondere planten soorten te vinden die van over heel de wereld zijn geruild met andere botanische tuinen.  Naast de Kaaimannen zijn er nog meer nieuwe diersoorten te vinden. Denk aan de Peruaanse wandelende takken en de fretten.

Aan de thematisering van het kaaimannen verblijf zit de tempel van Kayaan waar je altijd een spannende show kan zien met rook en special effecten maar tegenwoordig kan je als de tempel van Kayaan wakker is ook nog met hem praten!

De kaaimannen Berend en Betsy zijn te bewonderen in Dierenpark Almere Jungle.'

Onze Ambassadeurs