Film op de markt in Haven

Geschreven door Redactie

De zomer is niet compleet zonder een mooie film op de Markt in Haven. Dus zet je klapstoeltje alvast klaar, de rosé koud, nodig je vrienden uit en kom op zaterdag 27 augustus met z’n allen om 20.30 uur naar Haven!

Het leuke van Film op de Markt is misschien nog wel dat jullie zelf bepalen wat er gedraaid wordt.

Tot en met 31 juli kan er gestemd worden op één van de volgende films:
 
- The Worst Person in the World (Joachim Trier, 2021)
- Summer of Soul (Amir ‘Questlove’ Thompson, 2021)
- Druk (Thomas Vinterberg, 2020)
- Amélie – 20th anniversary (Jean-Pierre Jeunet, 2001)
 
Een korte beschrijving van de films vindt je op de site van Corrosia, Theater, Film en Expo. Daar staat ook de link waarmee je je stem kunt uitbrengen op je favoriete film. Op 1 augustus wordt bekend gemaakt welke film er ‘gewonnen’ heeft. En vanaf dan is het hopen op mooi weer op de 27ste!

Filmzomer

De filmzomer is in volle gang, met deze week een doorvoeld drama over liefde die stand moet houden ook als het tegen zit. Want het leven is gewoon niet altijd leuk.  
Op vrijdag 22 juli, om 11 en 20 uur, staat Les Intranquilles op het programma. In deze film zien we dat Leila en Damien zielsveel van elkaar houden, maar dat hun gezinsleven heftig op de proef wordt gesteld door de mentale problemen van Damien.  
In een tijd waarin we pas net zijn begonnen om psychische problemen bespreekbaar te maken is dit een aangrijpende film over de impact van een mentale stoornis op een hele familie.
Om 11 uur kun je gebruik maken van ons ‘Broodje Film’ arrangement: film en een heerlijke lunch in ons café. Om 20 uur krijg je voor of na de film een gratis drankje. 

Onbeperkt naar de film!

De echte filmliefhebber kan de hele zomer bij Corrosia terecht. En nu al helemaal: voor slechts 25,00 euro kun je deze zomer onbeperkt naar de film in Corrosia. Op www.corrosia.nl lees je alles over onze programmering en de FilmPAS. 

Onze Ambassadeurs