Ontdek de natuur: zet deze week 5.000 stappen

Geschreven door Redactie

Flevoland biedt vele mooie natuurgebieden waar je prima kunt vertoeven of op ontdekking kunt gaan!

Zet die stappenteller dus maar aan. In welk natuurgebied ga je deze week 5.000 stappen zetten?  Zie voor tips: www.mooiflevoland.nl. Meld je aan voor deze challenge op: www.ikdoemeejijook.nl. Elke challenge-deelnemer krijgt een outdoorpakket van MooiFlevoland.

Ga de natuur in!

Wandelen in de natuur is leuk en gezond. Ontdek tijdens de vakantie een nieuw natuurgebied in Flevoland. Of ga op pad in jouw favoriete stukje Flevolandse natuur. Er is van alles te zien en te beleven. Dagelijks een half uurtje wandelen in de buitenlucht is gezond. Doe mee aan de challenge en meld je aan www.ikdoemeejijook.nl

Gratis outdoor-pakket

Ieder die meedoet aan deze challenge ontvangt een gratis ‘outdoor-pakket MooiFlevoland’ met Flevolandse Vogelgids, zonnehoed, tekenpen, waaier en sleutelhanger.
 
Flevolanders doen elke week mee aan challenges. Vorige week kozen Flevolanders voor de Staycation (een vakantie dichtbij) en bespaarden zo vakantiekilometers en dus CO2 uitstoot.

1 jaar challenges, 1 circulair Flevoland     

In augustus staan de challenges in het teken van ‘vakantie’. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen.  Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.    
   
Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl     

Onze Ambassadeurs