Multicopy opnieuw topsponsor tijdens seizoen 2022-2023

Geschreven door Redactie
Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Multicopy Lelystad/Almere is tijdens seizoen 2022-2023 opnieuw een van de topsponsoren van Almere City FC. Multicopy is hierbij een vast lid van de Almere City FC businessclub en krijgt bovendien een podium om te laten zien dat het bedrijf een all-in Communication Company is door te ondersteunen in alle printuitingen van de club. De bijdrage van het bedrijf wordt aanzienlijk verhoogd.

Vincent Speur is blij met de nieuwe overeenkomst: ,,Door onze verbintenis met Almere City kunnen we nog meer laten zien dan we naast het ‘gewone’ print- en kopieerwerk ook onze naam als The Communication Company echt waarmaken. Met onze ondersteuning helpen wij Almere City FC en haar veel businessclubleden –met onder andere spandoeken, relatiegeschenken en belettering—met het succesvol maken van hun onderneming. Uiteraard wensen wij juist dat ook Almere City FC toe; een goed, mooi en hopelijk succesvol voetbalseizoen, ondersteund met ons brede palet aan communicatiemiddelen.”

Commercieel manager Wouter Griekspoor: ,,Vorig seizoen zijn we deze samenwerking tot volle tevredenheid aangegaan. Multicopy levert wat ze beloven en ontzorgt Almere City FC bij het vervaardigen van onze communicatie-uitingen. Het team van Vincent Speur is klantgericht, snel en effectief. Wij zijn blij dat ze ons wederom ondersteunen.”



Onze Ambassadeurs