Column - Elma en Yvette Hartenvrouw bruidsmode

Geschreven door Redactie

Bruidsaccessoires

Om je bridallook helemaal af te maken, heb je de keuze uit verschillende accessoires.

Lingerie

Allereerst natuurlijk wat je onder je jurk aantrekt. Lingerie is belangrijk voor de juiste fit van je trouwjurk. Heb je een jurk met een dichte top, dan kun je kiezen voor een torselet.

Een torselet heeft de volgende functies:

  • Een torselet corrigeert je figuur;
  • Het ondersteunt je borsten zonder bandjes;
  • Het corrigeert je houding. Vooral als je moe wordt, heb je de neiging wat in elkaar te zakken. Een torselet voorkomt dit;
  • Het neemt je lichaamsvocht op, zodat dat niet in je jurk trekt.

Mocht je jurk zich er niet voor lenen om een torselet te dragen…. Bijvoorbeeld als je een seethrough top hebt, een lage rug of een diep uitgesneden neklijn… Dan kun je een plak bh (invisable bra) kopen, of cups in je jurk laten zetten. Er zijn ook body’s op de markt die je onder je jurk kunt dragen met een lage rug en een diepe uitsnede.

Schoenen

Het is supersexy en vrouwelijk om hoge hakken te dragen op je trouwdag. Ons advies is om dat alleen te doen als je daar de hele dag op kunt lopen. Mocht je willen switchen naar gympen bijvoorbeeld, dan is je jurk te lang. Deze is immers afgespeld op de hoge hakken. Je kunt dan natuurlijk nog wel overwegen om bij je gympen een andere jurk aan te trekken ;)

Sluier

Van oudsher was een sluier er om de bruid tegen bruidsrovers of kwade geesten te beschermen. Nu is het vooral een item dat je bridallook helemaal af kan maken. Naast je jurk is een sluier iets dat je helemaal de bruid laat voelen. Het heeft een soort magie die je niet kunt beschrijven, alleen maar voelen. En je weet ook pas of je die sluier wilt, als je deze bij je jurk in je haar doet. Tijdens je passessie gewoon uitproberen dus.Onze Ambassadeurs