Ons Almere zoekt columnisten

Geschreven door Redactie

Wij zijn op zoek naar columnisten! Heb jij een vlotte pen en vind je het leuk om over (Almeerse) onderwerpen te schrijven die jou interesseren?  

Ons Almere is een platform voor, maar vooral ook door Almeerders! Om dit nog meer kracht bij te zetten zijn wij op zoek naar een groot aantal columnisten die het leuk vinden om over verschillende onderwerpen te schrijven.  

Heb jij een ongezouten mening en durf jij je gedachten en gevoelens met Ons Almere te delen? De perfecte manier om je schrijfvaardigheid op peil te houden!  

Het maakt niet uit of je in de LHBTQIAP+ gemeenschap staat of juist niet, misschien heb je juist wel een super interessant leven of juist helemaal niet! Zolang je maar creatief kunt schrijven en dit op regelmatige basis wilt doen dan zoeken wij jou! Laat het Almeerse publiek meegenieten van jouw schrijfkunsten!  

Lijkt het je leuk om columnist te worden van Ons Almere? Neem dan contact met ons op via redactie@onsalmere.nl 

Onze Ambassadeurs