Restaurant de Rode Haring

Geschreven door Redactie

In Almere Poort genieten van lekker eten en drinken of heerlijk borrelen op het terras.

Wist je dat restaurant de Rode Haring is ingericht door de decorbouwers van Theatergezelschap Vis á Vis? Vis á Vis is een theatergezelschap en staat al meer dan 30 jaar bekend om haar openluchtvoorstellingen.

In het restaurant wordt elke dag gekookt met verse producten van lokale leveranciers. Iedere avond staat er een haring als voorgerecht voor je klaar. Maar ook twee soepen en vier salades. Voor het hoofdgerecht kun je kiezen uit verschillende vegetarische gerechten of vlees/vis gerechten. Als nagerecht kun je kiezen uit drie verschillende desserts. Er is voor iedereen iets lekkers!

Het restaurant is energieneutraal, dat wil zeggen dat het gebouw zelf energie opwekt die nodig is voor bijvoorbeeld ventilatie en verlichting. De Rode Haring heeft een beneden- en bovenverdieping, waar maar liefst 200 personen kunnen dineren. Als het lekker weer is kan je ook lekker buiten in de zon borrelen op het heerlijke terras. De Rode Haring is ook te huur voor vergader- of brainstormruimte.

Wil je meer informatie over de Rode Haring? Kijk dan op www.visavis.nl/restaurant-de-rode-haring

Onze Ambassadeurs