19 september Sportcafe Netwerkeditie

Geschreven door Redactie

Wat is een beter moment om een Sportcafé te organiseren dan tijdens de Nationale Sportweek? Jij bent dan ook uitgenodigd om samen te proosten op het nieuwe sportseizoen op maandagavond 19 september bij VIEW Almere.

Deze editie van het Sportcafé staat in het teken van netwerken: bijpraten, nieuwe ontmoetingen en inspirerende gesprekken. Na een presentatie van NOC*NSF met de terugkoppeling over het verenigingsbehoefteonderzoek van het voorjaar 2022 schuiven we gezamenlijk aan bij de barbecue. Daar is volop gelegenheid om andere Almeerse sportprofessionals- en liefhebbers te spreken. Voorafgaand aan de avond is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een sportieve activiteit. 

Tijdens deze avond is er beperkt ruimte om je vereniging, club of initiatief onder de aandacht te brengen met een eigen stand. Zo kun je onder andere meer informatie krijgen over het programma ‘Goed Bezig Coach!’ van het Almere Kenniscentrum Talent en het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wil je ook een gratis stand? Neem dan contact op met Sportentree. 

Het Sportcafé is de plek waar sport iedereen verbindt. Dus zet maandagavond 19 september alvast in je agenda en kom in contact met andere sportbestuurders, sportvrijwilligers, sportorganisaties, buurtsportcoaches en de lokale politiek. De uitnodiging met het definitieve programma volgt begin september. 

Wil je je alvast aanmelden? Dan kan dit door een e-mail te sturen naar sportentree@almere.nl. Er is ruimte voor maximaal 2 personen per organisatie.

Onze Ambassadeurs