Young Adult Event voor de vierde keer in De Nieuwe Bibliotheek

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 10 september staat De Nieuwe Bibliotheek in Stad helemaal in het teken van Young Adult boeken. Voor de vierde keer organiseert de Almeerse bieb het Young Adult Event, met masterclasses, workshops, muziek, een pubquiz en stands met merchandise. De dag wordt gehost door booktokkers Daansbooks en jetweedevader.

Prijs van de Jonge Jury

Chinouk Thijssen en Laura Diane – beiden auteur van Young Adult-boeken - verzorgen ieder een masterclass. Chinouk, die onlangs de Prijs van de Jonge Jury won met haar boek 'Gegijzeld', gaat in haar masterclass in op alle facetten die komen kijken bij het schrijven van een boek. Laura legt uit waarom we toch zo onzeker zijn over onze talenten en geeft tips hoe je hiermee om kunt gaan.

Speeddaten

Op het programma staan ook een workshop over boekomslagen en een pubquiz om je Young Adult kennis te testen. Bezoekers kunnen speeddaten met Moon Uitgeverij en hun portret laten tekenen. Muziek en kraampjes met merchandise maken de dag compleet. Al met al een dag om niet te missen voor wie van Young Adult boeken houdt.

Het volledige programma van het Young Adult Event is te vinden op www.denieuwebibliotheek.nl/young-adult-event-2022.


Onze Ambassadeurs